Мешканка з Великобританії хоче стати Барбі за допомогою пластики

10.11.2016

Аманда Аманда Лав, 39-річна мешканка Великобританії і мати чотирьох дітей, не втрачає надій перетворитися в справжню ляльку Барбі.

Аманда (а точніше її чоловік) вже витратила шалені гроші, щоб наблизитися до мрії: жінка видалила кілька ребер, щоб її фігура стала більше схожа на лялькову. Діти не дуже раді подібним трансформаціям, проте чоловік Аманди в повному захваті.

Як стало відомо завдяки ресурсу Medikforum.ru, мати чотирьох дітей пройшла через безліч пластичних операцій, сумарна вартість яких на цей момент становить 200 000 фунтів. В середньому жінка витрачає 11 500 фунтів на рік тільки на ін'єкції наповнювачів, включаючи ботокс.

Аманді вже три рази збільшували груди , проте на цьому вона зупинятися не збирається і готується до чергового втручання з корекції розміру бюста.

Аманда зазначає, що їй байдужа думка інших людей: «Мене не бентежить ненатуральне походження моєї краси. Навіть навпаки, я дуже прагну до того, щоб мій зовнішній вигляд був якомога більш пластичним. Багато людей, коли бачать мене в перший раз, вважають мене сестрою моєї дочки, якій 18 років ».

Валерія Соколова, редактор новин