Жителі В'єтнаму роблять пластику для заманювання удачі і любові

06.02.2024

Пластична операція Основною причиною по якій в'єтнамці звертаються в клініки пластичної хірургії є бажання змінити свою долю на краще. У В'єтнамі особлива увага приділяється зовнішності. Певні риси обличчя корінні жителі асоціюють з успіхом в справах або любові, довголіттям і рядом інших показників хорошого життя.

Ще зовсім недавно добробут в'єтнамців зводилося до виживання, середньої зарплати вистачало лише на їжу. Сьогодні це положення змінилося в позитивну сторону і громадянам країни стали доступні послуги пластичних хірургів. Жінки нерідко змінюють на обличчі практично всі - повіки, щоки, підборіддя, ніс. Як пише The free press journal, у В'єтнамі прийнято читати долю людей за рисами обличчя. Наприклад, власники рунистих брів, широкого підборіддя і потрісканих зубів принесуть невдачу, а у жінки з високими щоками рано помре чоловік. Тому пластика обличчя в цій країні особливо популярна.

Найчастіше в'єтнамки звертаються в клініку для проведення операції по ліпосакції щік , адже через цю особливість чоловіки можуть відмовитися брати шлюб із них. Крім цього, для відповідності місцевим стандартам привабливості дами роблять подвійні повіки, виправляють форму губ за допомогою наповнювачів, коректують форму носа і підборіддя.

Так як робити кілька операцій одночасно більш вигідно, то часом жінка після відвідування хірурга змінюється настільки радикально, що стає невпізнанною.

Валерія Соколова, редактор новин