Жінка витратила цілий статок, щоб не бути схожою на маму

05.08.2016

Мама і донька Кинута матір'ю англійка зробила 15 пластичних операцій, щоб не мати з нею ні найменшої схожості - повідомляє останній випуск журналу «Elle». Незважаючи на те, що жінка витратила на операції 50000 фунтів, на досягнутому вона зупинятися не збирається.

Згідно з даними, у віці 17 років, мати дівчини привезла її в хостел, залишила мінімум грошей і порадила «жити своїм життям». З того моменту, Стар робить все щоб ніщо не нагадувало про її матері. Жінка стверджує, що вона ненавиділа власне відображення, їй не подобалися багато рис і вона вважала своє обличчя дуже далеким від гламуру. Вперше молода жінка зважилася на пластичну операцію 10 років тому. З того моменту вона зробила вже 15 операцій, серед яких постановка імплантів в щоки, і ринопластика і корекція губ і брів.

У свої 30 років сама жінка вже збилася з рахунку скільки змін внесла в свою зовнішність. Проте, залежною від пластичної хірургії вона себе не вважає. Незважаючи на те, що не всі операції пройшли вдало, наприклад після однієї невдалої ринопластики вона до сих пір не може нормально дихати, жінка планує знову звернутися до пластичного хірурга. Зокрема, вона збирається встановити імплант в підборіддя, зробити ін'єкції ботокса в руки і щоки. На думку жінки, це допоможе їй уникнути старіння.

Фахівці в області психології діагностували у Стар психічний розлад, яке полягає у надмірній тривожності з приводу уявних дефектів власної зовнішності. Однак сама жінка не бачить нічого негативного в пластичної хірургії, навіть незважаючи на те, що її молодий чоловік оплачує їй все походи до пластичного хірурга явно цього не схвалює і вважає Стар красивою без цього.

Валерія Соколова, редактор новин