Жінки все частіше поступаються грудних імплантів

20.06.2017

імплант Незважаючи на те, що пластична операція по збільшенню грудей залишається на піку популярності, пластичні хірурги повідомляють про випадки видалення імплантів з грудей. Причиною масового позбавлення від грудних імплантів є бажання жінок уникнути негативних явищ у вигляді набряклості тканин, висипань на шкірі, болів в суглобах, а також ризику розвитку раку.

Все більше знаменитостей прагнуть підкреслити природність, яка вже кілька сезонів знаходиться в тренді.

Більш того, великі груди доставляє прекрасним дамам чимало проблем, починаючи від болю в спині, закінчуючи розвитком онкологічного захворювання. Тому зворотні операції, що рятують від імплантів, набирають все більшої популярності, повідомляє Medikforum.ru.

Операція з вилучення імплантів не так вже й проста, як здається на перший погляд. За той час поки він знаходився в грудях, м'які тканини зазнали змін і розтягнулися.

В результаті після видалення імплантів груди стає ще більш плоскою, ніж до операції по збільшенню. Для того щоб виправити таку ситуацію, жінкам доводиться або знову ставити імпланти, але вже менших розмірів, або робити ліполіфтінг грудей .

Валерія Соколова, редактор новин