У Словаччині пластичні хірурги виправили чоловікові «клоунський» ніс

08.05.2017

клоунський ніс У Словаччині 52-річний чоловік на ім'я Тібор ще зовсім недавно був володарем величезного носа, який займав підлогу обличчя чоловіка. Перехожі часто дражнили його клоуном. Однак незважаючи на психологічний дискомфорт, Тібор навідріз відмовлявся від операції. Кілька років родичі вмовляли чоловіка, поки той не здався.

Як повідомляє MedikForum, клоунський ніс виник у Тібора в результаті розвитку рінофіми. Ця недуга характеризується утворенням великих наростів на носі, які часто виникають як наслідок недоліковані розацеа. Недуга не тільки приносить естетичні проблеми, а й може стати причиною сліпоти. Медикаментами таку хворобу вилікувати не можна.

В цьому випадку можуть допомогти лише хірургічні інструменти. Тібора зробили операцію в північній частині Словаччини, місті Мартін. Пластичні хірурги акуратно видалили всі нарости, повернувши чоловікові нормальний вигляд. Тібор розповідає про те, що дуже страждав через цю хворобу, але і хірургічної операції сильно боявся. Після блискучої роботи хірургів, всі муки залишилися позаду, і чоловік зараз відчуває себе комфортно.

Валерія Соколова, редактор новин