У клініках пластичної хірургії Росії почали користуватися Супраном

20.10.2016

наркоз Російська пластична клініка DoctorPlastic стала першою застосовувати Супрал серед аналогічних установ. Супрал - це інноваційна розробка, результати якої вже високо оцінили в світовій хірургії. Супрал відноситься до препаратів для проведення загальної анестезії, однак на відміну від інших препаратів не затримується в організмі пацієнта.

Дія Супрал припиняється відразу ж, як тільки відключається подача препарату. Менше ніж через десять хвилин пацієнт здатний повністю прийти в себе, не відчуває нудоту і озноб, здатний відповідати на питання і пити. Супрал використовується в Росії і в світі для проведення найскладніших хірургічних втручань, що займають багато годин. Однак в практику пластичної хірургії Супрал прийшов тільки недавно.

Анестезія на основі препарату Супрал дозволяє значно знизити концентрацію кошти в тілі пацієнта. Як результат - відсутність ускладнень, можливих при тривалому знаходженні анестезуючих елементів в організмі. Супрал дозволяє значно прискорити процес відновлення після будь-якої операції. Цілком ймовірно, що Супрал стане одним з найпопулярніших засобів анестезії в області пластичної хірургії вже в найближчі роки.

Валерія Соколова, редактор новин