В Австралії провели унікальну пластичну операцію

04.09.2017

операція За даними Medikforum.ru, пластичний хірург з Австралії Ендрю Ченг позбавив жителя Камбоджі Енге Хенг від спотворюють його обличчя величезного наросту. Протягом тридцяти років чоловік страждав від неестетично освіти, шокуючого людей, які його бачили. Численні звернення камбоджійця до лікарів залишилися без відповіді, так як вони не знали як допомогти чоловікові. І тільки завдяки сучасний методам пластичної хірургії, він придбав нормальний зовнішній вигляд.

Наріст утворився на тлі гипертрофического гінгівіту, інакше іменованого ясенної гіперплазію. Захворювання є дуже рідкісним і зустрічається приблизно у співвідношенні 1/750000. Десна чоловіки були настільки патологічно змінені, що йому доводилося по-особливому харчуватися, тільки рідкої і м'якої їжею. Після того як цим випадком зацікавився хірург Ендрю Ченг, камбоджійців зробили томографію, яка виключає рак, і відправили в Австралійську клініку.

Після пластичної операції Енге Хенг змінився практично до невпізнання. Сліди від операції виявилися незначними, тому обличчя чоловіка виглядає природно. В даний час він проходить процес реабілітації, а потім повернеться на батьківщину.

Валерія Соколова, редактор новин