Збільшення сідниць стало смертельно небезпечним

02.09.2016

Консультація лікаря по збільшенню сідниць Згідно з дослідженнями американських вчених, жінки бажають збільшити сідниці за допомогою пластичної хірургії не підозрюють про можливу небезпеку і заради «мрії» погоджуються на ін'єкції будь-яких препаратів, навіть герметика для заклеювання шин.

Так, наприклад 34-річна жінка з Америки Келлі Мейх'ю, давно хотіла мати власне сідницями як у своїх кумирів - Бейонсе і Нікі Мінаж. Сторінки жінки в соціальних мережах були заповнені знімками, що демонструють її фігуру, однак через деякий час її фото з'явилося і в першій шпальті багатьох журналів і газет. Причиною такої популярності стала смерть жінки в результаті силіконових ін'єкцій в область сідниць.

Лікар, який проводив жінці дану процедуру в підвальному приміщенні одного з будинків Нью Йорка втік відразу ж як тільки побачив, що у Келлі почалися побічні ефекти під час введення препарату. Висновок патологоанатома свідчить, що летальний результат Келлі носить насильницький характер, пише NY Daily News.

Медична експертиза виявила, що її смерть викликана блокуванням кровоносних судин силіконом. Дана процедура по корекції сідниць стала для Келлі шостий, причому ліцензійної і проведеної в стаціонарі з них була лише перша, після чого жінка стала звертатися за подібними послугами на чорний ринок у зв'язку з нестачею грошей.

Незважаючи на попередження лікарів про можливі небезпечні наслідки після процедур, проведених поза стаціонаром, жінки продовжують вважати, що дешевизна таких процедур виправдовують всі ризики. Однак на практиці доведено, що лікування після таких ін'єкцій обійдеться набагато дорожче, а іноді вже і не знадобиться зовсім.

Валерія Соколова, редактор новин