Татуювання можуть замінити креми від зморшок

07.09.2016

Крем від зморшок Бразильські дослідники виявили, що татуювання за допомогою апарату для перманентного макіяжу здатні допомогти в боротьбі проти рубців і зморшок і замінити популярні крему.

Вперше застосовувати татуювання з метою позбавлення від зморшок стала компанія Beautiful Ink, що займається тату і перманентним макіяжем.

Суть даної процедури полягає в тому, що апарат працює вхолосту, не завдаючи кольорового пігменту на шкіру, а руйнуючи грубу поверхневу тканину, таким чином, покращуючи кровообіг і підвищуючи еластичність шкіри. Наносяться мікроскопічні пошкодження активують захисні механізми шкіри, сприяють підвищенню вироблення колагену і еластину. Таким чином, можна домогтися ефекту ліфтингу, не вдаючись до послуг пластичної хірургії.

Дана техніка використовується повсюдно в багатьох країнах, в тому числі і в Росії. Фахівці пояснюють, що дана методика необхідна в першу чергу людям, кому протипоказані втручання пластичних хірургів. Для проведення процедури лікарі використовують спеціальні індивідуальні ролери, оскільки голки швидко тупляться.

Кожен ролер використовується тільки для 1 пацієнта, що зводить до нуля ризик інфікування. Завдяки своїй ефективності і безпеки, дана методика набирає все більшої популярності серед жінок. Вже після 2-3 процедур можна помітити явний ефект. Також багатьох жінок приваблює вартість, яка є істотно нижчою ніж послуги пластичних хірургів.

Валерія Соколова, редактор новин