Шведка видалила 6 ребер для зменшення талії

30.09.2016

Пікс Фокс За даними Cosmopolitan UK стало відомо, що шведка Пікс Фокс витратила понад 120 тис. Доларів, щоб її тіло стало максимально схожим на фігуру двох вигаданих дівчат - Джесіку Реббіт ( «Хто вбив кролика Роджера?») І Холлі Вуд (серія коміксів «Cool World »).

Пікс тільки 25 років, проте вже зараз будова її тіла зазнало колосальних змін. Дівчина встигла пройти через більш ніж 10 пластичних операцій, в числі яких - видалення шести ребер. Спочатку Пікс оплачувала пластику самостійно, проте, придбавши популярність в Мережі, отримала спонсорські кошти від своїх шанувальників.

«Я завжди мріяла видалити ребра, щоб максимально наблизитися до своєї мрії. Найголовніша складність була навіть не в грошах, а в пошуках кваліфікованого хірурга, який не відмовився б від проведення подібної операції. Потрібен був час, щоб фахівці стали сприймати мене не як божевільну. Лікарі зрозуміли, що я усвідомлюю свої дії, і нарешті операція була проведена. Зараз моя талія досягає 40 см, однак це не межа. Потрібно відновитися після останньої пластичної операції, зайнятися інтенсивними тренувань, і я отримаю талію діаметром 35,5 см! ».

Пікс має спеціальний корсет, який служить заміною грудній клітці дівчини. Носити корсет доводиться постійно. Дівчина не зупиняється на досягнутому. Попереду ще цілий список операцій, через які дівчина збирається пройти для досягнення свого ідеалу.

Валерія Соколова, редактор новин