Представники сильної статі в США приходять до пластичних хірургів, як в чоловічий клуб

06.07.2024

чоловіча пластика Ще кілька десятків років тому клініки краси асоціювалися виключно з жінками, які бажають виглядати молодше або «смачніше». Сьогодні до послуг пластичних хірургів все частіше звертаються чоловіки, повідомляє Medikforum.ru. Більшість з них лікують хірургічним шляхом алопецію або гинекомастию. Однак операції по збільшенню члена , створення накачаних кубиків преса, ліпосакція і інші процедури стають не менш затребуваними. Проте не кожен чоловік зважитися прийти в центр пластичної хірургії, куди звертаються в основному жінки.

За статистичними даними, на сьогоднішній день частка пацієнтів клінік пластичної хірургії чоловічої статі становить десять відсотків. Фахівці вважають, що цей відсоток буде рости, якщо надати їм більше комфорту при отриманні послуг пластичних хірургів. Втілити цю ідею в життя зважилися в Америці, відкривши перший центр пластичної хірургії тільки для представників сильної статі.

У новому медичному закладі буквально все для чоловіків - суто чоловічий дизайн, перелік всіх можливих специфічних операцій і процедур, повна відсутність жінок навіть серед персоналу. Творці центру теж є чоловіками, ідею і дизайн розробляли самі. Це своєрідний чоловічий клуб, куди жіночої частини населення вхід суворо заборонений. Чоловіки відчувають там психологічний комфорт, тому можуть розслабитися, спокійно вибрати і обговорити з лікарем всі необхідні процедури.

Валерія Соколова, редактор новин