Польська «жива Барбі» здивувала осину талію і величезними губами

13.12.2017

Анелла Молода дівчина Анелла, яка проживає в Західній Польщі, гордо носить титул «першої Барбі країни». Для того, щоб виглядати як знаменита лялька, двадцяти шести річна полька пройшла через кілька пластичних операцій - по збільшенню грудей , губ і корекції носа.

Причому перші дві частини тіла вона збільшила максимально можливим чином. Анелла відрізняється від інших дівчат, які змінили свою зовнішність аналогічним чином, так як швидше схожа на секс-іграшку, ніж на непорочне лялькове створення.

Дівчина є володаркою осикою талії, яка, як вона каже, дісталася їй від природи. Полька з надзвичайно тонкою талією, в сукупності з величезними бюстом і губами виглядає дуже пікантно. Однак це не бентежить дівчину, яка із задоволенням викладає в соціальних мережах тематичні фотографії, повідомляє жіночий портал Woman's Day. Анелла початку перетворення в відому ляльку з 20-го віку. На пластичні операції дівчина витратила понад 40 тисяч доларів. Однак вона не планує продовжувати змінювати зовнішність.

Польська інтернет зірка вважає, що викликає інтерес у людей не стільки своєю незвичайною зовнішністю, скільки особистої харизмою. Дівчина є самодостатньою у фінансовому плані і забезпечує своє життя, працюючи дизайнером. Анелла із задоволенням відвідує світські заходи і насолоджується підвищеною увагою оточуючих людей.

Валерія Соколова, редактор новин