Пластика підборіддя стала популярною через любов до Селфі

22.12.2016

пластика підборіддя Пластика підборіддя і шиї за останні два роки стала популярнішою на шістнадцять відсотків. Це твердження опубліковано BAAPS - британської асоціацією пластичних хірургів.

Ще зовсім недавно пластичні операції в нижньої третини обличчя і ліполіфтінг шиї входили до складу омолоджуючих операцій і процедур, які проводять жінкам з явно вираженими віковими змінами шкіри.

Останнім часом пацієнтами пластичних хірургів стають тридцятирічні. Фахівці пов'язують це з любов'ю дівчат до Селфі. На фотографіях складки, розмиті контури особи і в'ялість шкіри особливо помітні. Щоб виглядати на фото в соцмережах ідеально, молоді красуні готові лягти під ніж хірурга. Пластичні хірурги жартома називають бажання виглядати краще на фотографіях цифровий дисморфофобією. Дисморфофобія - це психічний розлад, при якому людина незадоволена своєю зовнішністю.

Хвороба проявляється частіше у молодих людей, і ймовірно, що надмірне захоплення Селфі збільшило число дівчат, зациклених на косметичних дефектах свого обличчя. Саме такі молоді жінки найчастіше звертаються в клініки пластичною хірургією для корекції підборіддя. Дами, які невдоволення собою на фото, можуть вибрати різні методи корекції: уколи ліполітікі, кріоліполіз, ментопластіка, контурну пластику або фейсліфтінг.

Валерія Соколова, редактор новин