Новий тренд в маммопластике

14.08.2017

мамопластика Відомий американський пластичний хірург Норман Роу дав інтерв'ю Daily Mail Online, в якому розповів про новий віянні моди, що стосується пластики грудей. Він стверджує, що жінки все частіше роблять пластичні операції на сосках, а останнім часом така пластика стала справжньою манією.

Корекції піддаються форма, колір і розмір цієї частини грудей. Як вважає лікар, моду на ідеальні соски диктують популярні зірки, які з'являються на публіці в прозорому одягу і без бюстгальтера.

Звичайні жінки так само хочуть обходитися без інтимного предмета одягу, а для цього потрібно щоб груди були не просто підтягнутою, але і бездоганно красивою. Саме тому за останні півроку число жінок, які хочуть змінити зовнішній вигляд сосків, збільшилася більш ніж в 4 рази.

Прекрасні дами нерідко бувають незадоволені формою сосків - асиметричною, занадто втягнутою або плескатої. Іноді вони хочуть змінити і колір шкіри, наприклад, якщо соски потемніли після народження дитини. Всі ці дефекти можна легко усунути за допомогою пластичної хірургії. І якщо раніше жінки зазвичай зверталися в клініки за радикальним перетворенням, то останнім часом все більше уваги приділяється дрібницям.

Валерія Соколова, редактор новин