Китаянка шкодує про пластичні операції, зроблених заради хлопця

25.12.2017

Беррі Відома китайська блогер відео каналу YouTube публічно зізналася своїм передплатникам про те, що шкодує про тридцяти пластичних операціях, які їй довелося зробити заради любові до чоловіка.

Найбільші зміни Беррі зробила у віці двадцяти одного року. Весь період перевтілення дівчини в красуню, яка б сподобалася її хлопцю, зайняв 5 років. Беррі вперше відвідала клініку пластичної хірургії в 21 рік, коли її хлопець поскаржився на те, що її зовнішність не дуже ідеальна.

Перші перевтілення дуже подобалися китаянці, тим більше, що її молодий чоловік став порівнювати її з топ-моделями. Однак хлопець ніяк не міг повністю задовольнитися зовнішністю Беррі, тому дівчині довелося зробити безліч операцій на обличчі - корекцію губ, очей, носа, підборіддя, щік. Щоб догодити своєму хлопцю, молодий китаянці доводилося лягати під ніж хірурга знову і знову.

Як повідомляє портал Woman Only, після останньої операції по збільшенню грудей, яка так само не влаштувала прискіпливого чоловіка, дівчина зрозуміла, що марно проходила через всі ці перевтілення. Усвідомлення своєї дурості сталося після серйозної розмови з мамою, яка відвідала дочка в клініці після корекції грудних залоз.

Беррі усвідомила те, що якби її молодий чоловік залишився задоволений першими результатами, вона ніколи б не продовжила змінювати свою зовнішність. Зараз юна зірка відео каналу розлучилася зі своїм бойфрендом і активно переконує молодих дівчат не поспішати радикально змінювати свою зовнішність, тим більше не робити це заради кого-то.

Валерія Соколова, редактор новин