Китайськими дівчатами опанував культ збільшення грудей

12.08.2016

Дівчина з Китаю Згідно з даними останнього випуску журналу Cosmopolitan тиждень тому в Китаї було проведено незвичайний конкурс краси. Уже в 6 разів змагання проходили серед дівчат, що володіють самими об'ємними і красивими молочними залозами.

Учасницями конкурсу стали дівчата з рекламної та модельної сфери. У процесі конкурсу китаянки демонстрували свої груди в різних вбраннях: дефілювали в купальниках, відвертих декольте і білизна.

Як не дивно, цей специфічний конкурс проходить в Китаї щорічно. За отриманими даними, під церемонію вибираються найкращі зали Китаю, а конкурсантки на деякий час стають буквально кумирами народу.

Судячи з усього, змагання має таку популярність через комплекс китайських жінок, з приводу маленького розміру грудей, закладеного генетично. Дослідники стверджують, що збільшення грудей в Китаї стало практично культом і до послуг пластичних хірургів вдаються не тільки подружжя багатіїв, а навіть жінки, які мають невисокий дохід.

А дане змагання є досить успішним рекламним ходом для поширення послуг пластичної хірургії в країні. За деякими даними, вкрай складно знайти дівчину серед конкурсанток, яка мала б природну груди. Самі переможниці змагання навіть не вважають за необхідне приховувати, що успіх і перемогу їм забезпечили силіконові принади.

Втім, в Китаї збільшення грудей дано перестало бути чимось ганебним. Незважаючи на те, що знаходяться деякі люди, явно неодобряемого подібні заходи і вважають їх порушенням моральних норм, їх обурення не беруться до уваги, оскільки число захоплених, любителів подібних шоу явно переважує.

Валерія Соколова, редактор новин