Експерти розповіли про незвичайних пластичних операціях

21.02.2024

Пластична операція Пластична хірургія у багатьох людей асоціюється з омолодженням , корекцією особи або грудей, проте існує безліч незвичайних операцій. За бажанням клієнта хірург може змінити тіло буквально до невпізнання. Про незвичайні вимоги пацієнтів клінік краси розповіли експерти пластичної хірургії Австралії.

Операції по збільшенню грудей і підтяжка обличчя з року в рік займають лідируючі позиції популярності у всьому світі. Однак щороку перелік послуг пластичних хірургів поповнюється новими процедурами. Австралійські фахівці розповіли про те, що їхні клієнти все частіше просять зробити їм нестандартні операції. Наприклад, зовсім недавно з'явилося захоплення ямочками на щоках. Штучні ямочки з'являються в результаті малоінвазивної процедури. Лікар виконує всі розрізи з внутрішньої сторони щік, не зачіпаючи шкіру. Таким чином, бажаний ефект проявляється тільки тоді, коли людина посміхається.

Ще однією процедурою, яка стала популярною останнім часом є створення ілюзії приголомшливого чоловічого преса. Штучні кубики на торсі робляться за допомогою операції, нагадує ліпосакцію. Інша затребувана хірургічна корекція на тілі проводиться на пупку. Якщо пупок опуклий, а не втягнутий, то це приносить деяким людям психологічний дискомфорт, тому вони звертаються до хірурга з проханням виправити цю особливість.

Як повідомляє журнал Cosmopolitan, серед інших нестандартних процедур можна відзначити зміну кольору райдужки очей, збільшення густоти вій, підтяжку шкіри на колінах, модифікацію линів на долонях. Незвичайними операціями так само вважаються поділ мови і загострення верхніх кінчиків вушних раковин.

Валерія Соколова, редактор новин