Чудеса пластики: мати 6 дітей стала стрункою красунею

31.07.2016

Мати 6 дітей Згідно з останнім випуску журналу «Allure» пластична хірургія здатна творити чудеса. Про це наочно свідчить Наталі Кінг, 47-річна мама 6 дітей, що живе у Великобританії. Завдяки повній зміні способу життя і пластичної хірургії жінка, що важила раніше близько 160 кг домоглася приголомшливих результатів і практично модельної зовнішності.

За деякими даними, в 18 років Наталі виглядала чудово. Вона співпрацювала з фотографами і не раз блищала на подіумі, проте після заміжжя і народження дитини про кар'єру моделі довелося забути. Більш того, жінка так захопилася створенням сімейного затишку і народженням дітей, що абсолютно закинула догляд за собою. Незважаючи на щасливе материнство, жінка виглядала змученою і втомленою, з 40 років вона припинила використовувати косметику, набрала багато зайвої ваги і повністю забула про красу. Однак в якийсь момент вона подивилася на себе з боку і вирішила взяти себе в руки. Посилено займаючись спортом і слідуючи правильному харчуванню жінці вдалося скинути практично 100 кг.

Натхненна отриманим результатом, Наталі не зупинилася на досягнутому і продовжувала працювати над собою. Щоб відповідати своєму образу-ідеалу, вона збільшила на кілька розмірів груди і перефарбувалася в сліпуче білий колір, що зробило жінку абсолютно невпізнанною красунею. Завдяки своїм кардинальних змін і виконану роботу, жінці вдалося розпалити нову іскру почуттів у відносинах з чоловіком і досягти популярності. Все частіше Наталі з'являється на телеекранах, вона дає інтерв'ю і мріє про цікаве життя і про кар'єру моделі.

Валерія Соколова, редактор новин