Людина-лялька ризикує залишитися без носа

02.10.2017

Людина-лялька Відомий любитель пластичних операцій, бразилець Родріго Алвес намір зробити десяту ринопластику.

Пластичні хірурги з Британії попередили чоловіка про те, що чергова операція може закінчиться сумно - ця частина обличчя почне гнити, а потім просто відвалиться. Однак бразилець вже сплатив 35000 фунтів за нову пластику носа, яку буде робити в Об'єднаних Арабських Еміратах, пише Daily Mail.

Своє рішення Живий Кен, так його називають через схожість з відомою лялькою, прийняв на підставі того, що його ніс погано дихає. За словами чоловіка, у нього почалася депресія, так як він не може нормально дихати носом. Через це Родріго став неспокійно спати і багато є.

Позбавлення від стресу за допомогою їжі призвело до набирання ваги, чому фігура Живого Кена зіпсувалася. Бразилець зробив більше 50 різних пластичних операцій, його тіло практично перекроїли заново. Зараз в пріоритеті у чоловіка - нормалізація носового дихання.

Експерти вважають, що причиною проблем з диханням через ніс є три пластичні операції, зроблені Живому Кену за період трохи більше року. Чи допоможе бразильцеві нова операція або його ніс буде остаточно зруйнований, покаже час.

Валерія Соколова, редактор новин