Чехія стає популярною для медичного туризму

22.09.2016

Чехія Чехія стала улюбленою країною для медичного туризму, - повідомляє останній номер журналу Elle.

Вона вже обійшла за якістю багато європейських країн. За встановленими цим щорічно іноземці витрачають близько півмільярда крон на різні пластичні операції, позбавлення від зайвої ваги, запліднення в Чехії.

Щороку медичний туризм зростає на 15%. Найчастішими іноземцями, які користуються медичними послугами Чехії визнані англійці, росіяни і німці. Популярність медичних послуг в Чехії серед іноземців обумовлена ​​надійністю послуг і прийнятною вартістю.

У списку європейських країн Чехія займає 13 місце за якістю послуг, випередивши при цьому Великобританію та Італію і маючи більш низьку вартість послуг. Так, наприклад збільшення молочних залоз у провідних німецьких клініках складає 200 тисяч крон, що в два рази перевищує номінальну вартість тієї ж процедури в Чехії.

Крім привабливих цін, медичний туризм торкається питань безпеки, відзначають пластичні хірурги однієї з клінік Чехії. В цьому плані Чехія відповідає всім критеріям безпеки. Єдиним мінусом чеських клінік можна назвати недостатній післяопераційний догляд.

Валерія Соколова, редактор новин