Інновації в фаллопластіке: операції за допомогою крові самого пацієнта

11.09.2024

Збільшення статевого члена Американський пластичний хірург Норман Роу розробив простий, швидкий і ефективний спосіб збільшення пеніса, повідомляє портал actualnews.org. Для того щоб обсяг члена став більше на чотири сантиметри він вводить в запалі тіла органу власну кров пацієнта.

На розробку нової методики хірурга надихнув незвичайний спосіб атлетів, які професійно займаються спортом, підвищувати свої спортивні показники за рахунок ін'єкцій крові в м'язову тканину. До цього лікар близько десяти років практикував уколи наповнювачів в шкіру чола, область очей або інших частин обличчя. У підсумку йому спало на думку поєднати свою практику з методом спортсменів і допомогти чоловікам збільшити статевий орган.

Неівазівная процедура не має протипоказань і побічних ефектів. На ін'єкцію витрачається всього десять хвилин, тому її можна зробити в будь-який час. Чоловікові не потрібно відновлюватися після процедури, а ефект тримається довше, ніж від синтетичних наповнювачів.

Незважаючи на запевнення жінок про те, що розмір пеніса не настільки важливий в сексі, близько половини представників сильної статі комплексують з цього приводу. Радикально змінити член можна тільки за допомогою операції , що полягає в пересадці жирових тканин і шкіри. Так як це не всім підходить з тих чи інших причин, процедура ін'єкції крові в пеніс є прекрасною альтернативою хірургічному втручанню.

Валерія Соколова, редактор новин