Британка самостійно позбулася грудних імплантів

28.05.2024

грудні імпланти Збільшуючи собі груди, жінки не завжди замислюються про наслідки, підкоряючись лише миттєвому бажанню. Через деякий час великий штучний бюст може перестати подобатись, тим більше що фізіологічно це відчувається значно менш комфортно, ніж маленька, натуральні груди. З такою проблемою зіткнулася жителька Британії Тоня Россінгтон, яка багато років мріяла видалити грудні імпланти, повідомляє Medikforum.ru.

Операцію по збільшенню грудей британка зробила чотирнадцять років тому. Спочатку вона раділа змін своєї зовнішності, але незабаром розчарувалася настільки, що постійно прикривала груди руками. Сьогодні сорока дев'ятирічна жінка зважилася на відчайдушний крок і провела самостійну операцію, видаливши ненависні силіконові прокладки.

Тоня намагалася повернути колишній вигляд грудей в клініці пластичної хірургії, але страхова компанія відмовилася відшкодовувати витрати, а грошей на нову операцію у неї не було. Після побаченого ролика на YouTube з керівництвом з видалення імплантатів, жінка провела небезпечну процедуру на власному тілі.

В як анестезуючий засіб британка використовувала лід. Після охолодження, за допомогою скальпеля вона зробила надрізи на грудях і витягла імпланти. За словами Тоні, болю не було, так як чутливість на цих ділянках тіла була втрачена ще при першій операції. Після процедури жінка звернулася в звичайну клініку, де їй наклали шви.

Лікарі говорять про те, що британка дивом уникла серйозних ускладнень, так як при виконанні надрізів вона могла порізати артерію. Інша небезпечний наслідок - інфекційне зараження, яке теж минуло відчайдушну жінку.

Валерія Соколова, редактор новин