Британцеві після схуднення видалили 22 кг зайвої шкіри

22.06.2016

Схудлий Пол Мейсон За даними порталу MedPortal.ru, Пол Мейсон з Британії вважався самим гладким чоловіком в світі. Завдяки своїм бажанням схуднути і допомоги свого лікаря Дженіфер Капла, чоловік втратив у вазі 317 кг. Кульмінацією в дворічної історії схуднення стала пластична операція з видалення зайвої шкіри. Після складної роботи хірургів, Пол Мейсон зміг встати з інвалідного крісла, до якого був прикутий роками.

Ідеєю скинути зайву вагу британець заразився після того, як закохався. До знайомства з Ребекою Маунт чоловік щодня споживав їжу не менше 20 тисяч калорій в день. Він пройшов важкий шлях схуднення: шунтування шлунка, спеціальна дієта. В результаті Пол Мейсон досяг значних результатів.

Після значного зменшення кількості жиру, шкіра сильно провисала. Чоловік раніше не міг пересуватися самостійно. Тому була необхідна пластична операція по круговому видаленню шкіри з середньої частини тіла. Як говорить Дженефер Капла, найскладнішим моментом в операції була робота з величезною кількістю кровоносних судин. Потрібно було виявити їх, припекти і перев'язати. Якщо хоча б один з судин виявився пропущений, то пацієнт закінчився б кров'ю.

Приблизно через 9 годин роботи пластичних хірургів операція була завершена, а вага вилученої шкіри склав 22 кілограма. Через кілька тижнів закінчився реабілітаційний період і чоловік відправився додому.

В даний час Пол Мейсон переїхав до своєї коханої в Оранж, штат Массачусетс. Пара як і раніше зіштовхується з різними перешкодами, але тепер чоловік може вести повноцінне життя. Він щоранку вигулює собаку, ходить з коханою в кінотеатр, планує вирощувати на своїй ділянці овочі та фрукти.

Через деякий час Полу Мейсону належить ще одна операція з видалення зайвої шкіри. На цей раз пластичні хірурги працюватимуть зі шкірою на верхній частині рук.

Валерія Соколова, редактор новин