Апарат для перманентного макіяжу як альтернатива пластичної хірургії

21.07.2016

Апарат для перманентного макіяжу Згідно з останнім випуску журналу Cosmopolitan, апарат для нанесення тату і перманентного макіяжу знайшов радикально нове застосування, а саме для лікування зморшок, рубців, розтяжок, слідів від опіків і інших грубих дефектів шкіри.

Як з'ясувалося, такий нестандартний підхід запропонувала Ліза Хеннінг, директор компанії Beautiful Ink. Суть запропонованого методу в тому, що пристрій запускають вхолосту: голка робить мікропрокол, без фарбування шкіри барвником пігментом, таким чином руйнуючи огрубілу тканину рубця. Згідно з дослідженнями, такі мікропрокол позитивно впливають на старіючу шкіру обличчя. Відбувається це за рахунок того, що мікроскопічні пошкодження активують вироблення еластину і колагену, а також необхідні захисні функції шкіри і підвищують кровообіг.

Таким чином можна домогтися ефекту ліфтингу без пластичної хірургії - стверджують експерти. Довжина голок для процедури і їх кількість безпосередньо залежить від того, яка мета їх застосування. Так, наприклад, для проведення масажу мікроскопічними голками з метою позбавлення від зморшок на обличчі, використовують голки розміром до 0,3 мм.

Якщо ж процедура застосовується для видалення будь-яких небажаних дефектів на тілі, застосовують голки розмірами до 2,5 мм. Експерти стверджують, що дана процедура є альтернативою для пластики. Особливо актуальний цей метод в тих випадках, коли з якихось причин пластична хірургія протипоказана.

Відзначається, що процедура є значною мірою делікатної в плані виникнення побічних ефектів і набагато більш безболісною, ніж більшість популярних, часто застосовуваних методів. До того ж, при її застосуванні мінімальний ризик інфікування проколів, запалення і побічних дій.

Валерія Соколова, редактор новин