Американець вирішив стати безстатевим інопланетянином

24.04.2017

Вінні Про Модель і візажист Вінні О, який проживає в Лос-Анджелесі, вирішив перетворитися в безстатевого інопланетянина.

З сімнадцятирічного віку молода людина стала постійним пацієнтом пластичних хірургів. Йому зробили 110 різних процедур та операцій зі зміни зовнішності. 22-річний американець витратив уже більше 50 000 доларів на пластику обличчя і планує витратити ще 190 000 на видалення статевого органу, пупка і сосків.

Як пише британська газета The Daily Mail, чоловік не відносить себе до геїв, трансгендерам або бісексуальності. Він хоче стати безстатевим, тобто просто видалити статеві органи. Як говорить Вінні О, інопланетянин - це образ, якому він повністю відповідає. Йому вже збільшили губи, зробили безліч ін'єкцій в область щік і брів, а також дві ринопластики . Його голова стала схожа на голову марсіанина, але чоловік до цих пір не задоволений і продовжує свій шлях до досконалості. Вінні переконаний, що людина не повинна дотримуватися будь-яких стереотипів.

Він називає себе неземним створінням і робить все, щоб його зовнішність відповідала цим поданням. На його думку, інопланетянин - це гібрид, а не чоловік або жінка. Саме тому молода людина готовий піти на найрадикальніші заходи.

Валерія Соколова, редактор новин