Актуальні дані: мода на великі сідниці зростає з кожним роком

23.01.2024

збільшення сідниць Згідно з твердженнями пластичних хірургів за останні кілька років кількість операцій по збільшенню сідниць виросло в 5 разів.

Експерти вважають такий інтерес наслідком бажання бути схожими на знаменитостей, які все частіше демонструють великі округлі форми цієї частини тіла.

Володарками великої попи можна назвати Нікі Мінадж, Кім Кардашян, Ембер Роуз і деяких інших зірок.

Всі ці жінки вважаються дуже красивими, тому прагнення бути схожим на них зовні цілком зрозуміло. Щороку кількість прекрасних дам, які роблять пластичну операцію по збільшенню сідниць, зростає. Навіть популярні моделі з худорляву статуру збільшують обсяг попи, віддаючи данину моді.

Як пише The free press journal, жінки готові зробити пластику і заплатити багато грошей, аби бути схожою на свого кумира. За розповідями деяких лікарів, деякі з них навіть беруть кредити на подібні операції. Експерти відзначають, що останнім часом сідниці не просто збільшую, а роблять їх дуже великими. На сьогоднішній день цей тренд на піку популярності, і кількість бажаючих збільшити пропорції в нижній частині тіла не зменшується.

В асоціації пластичних хірургів Британії відзначають стабільне зростання процедур, при яких зайвий жир з боків переміщують в сідниці. Таким чином жінка вирішує відразу дві проблеми - розповнілий талії і плоскою попи. У недавніх дослідженнях Нідерландські фахівці з'ясували, що оптимальна пропорція між обсягом талії і стегон повинна становити 0,71. Наприклад, красивим вважається співвідношення талії об'ємом 63 см і стегон об'ємом 91 см.

Валерія Соколова, редактор новин