Актуальні дані: липофилинг став більш затребуваний

22.05.2017

збільшення грудей Експерти з американського суспільства пластичних хірургів (American Society of Plastic Surgeons) підготували доповідь зі статистичними даними про пластичні операції. У ньому йдеться про те, що за останній рік ліполіфтінг грудей збільшився на сімдесят два відсотки, у порівнянні з попереднім роком. Також стало модним збільшувати за допомогою власного жиру сідниці і коригувати форму особи. Ці процедури стали більш затребувані на двадцять шість і тринадцять відсотків відповідно, говориться в доповіді ASPS.

На першому місці серед всіх видів пластики продовжує лідирувати операція по збільшенню грудей. Існує кілька способів зробити об'єм грудей більше. І те, що жінки сьогодні вибирають власний жир замість синтетичних речовин, є хорошим сигналом. Штучні трансплантати або речовини нерідко відриваються організмом або викликають побічні ефекти. Чому такі операції найбільш приваблюють жінок, зрозуміти не складно. Адже зайвий жир забирають з місць, де він не потрібен, а пересаджують туди, де не вистачає обсягу. Таким чином жінка отримує подвійну вигоду.

Більш того, при лифтинге власним жиром ефект триває довше, ніж від синтетичних наповнювачів. Груди після процедури виглядає природно і зберігає свою форму тривалий час. Експерти відзначили п'ять видів пластики обличчя і тіла, які увійшли в топ - збільшення грудей, ліпосакція, ринопластика , підтяжка обличчя та повік.

Валерія Соколова, редактор новин