85% хірургів США використовують жирові ін'єкції для омолодження особи

06.10.2016

омолодження особи За даними аналітиків США, жирові ін'єкції - один з найпопулярніших методів, що омолоджує хірургії. Такий висновок був зроблений виходячи з опитування випадкової вибірки 309 американських хірургів.

Лікарів запитали про те, якими методиками коригування особи вони користуються. Переважна кількість фахівців розповіли про застосування ліпосакції - тобто практиці пересадки жирових клітин з однієї частини тіла в іншу. Зазвичай для омолодження особи беруться жирові клітини живота або стегон.

Така процедура дозволяє домогтися відразу двох переваг для пацієнта: по-перше, омолодження обличчя; по-друге, зменшення кількості жиру в проблемних зона тіла. Якщо ж пацієнту захочеться скористатися даною послугою, а можливих жирових ін'єкцій на тілі немає, то доведеться трохи погладшати.

Понад 70% лікарів, які взяли участь в даному дослідженні, заявили, що використовують ліпосакцію регулярно протягом останніх двох років хірургічної практики. Найчастіше жирові ін'єкції вводились в виличні області для вдосконалення зовнішнього вигляду щік. На другому місці - ліпосакція в носо-губної зоні.

Валерія Соколова, редактор новин