Новини

Шведка Пікс Фокс витратила понад 120 тис. Доларів, щоб її тіло стало максимально схожим на фігуру двох вигаданих дівчат.

Чехія стала улюбленою країною для медичного туризму.

5 серпня на дев'ятому десятку пішов з життя знаменитий бразильський пластичний хірург Іво Пітангі.

Бразильські дослідники виявили, що татуювання за допомогою апарату для перманентного макіяжу здатні допомогти в боротьбі проти рубців і зморшок і замінити популярні крему.

Жінки бажаючі збільшити сідниці за допомогою пластичної хірургії не підозрюють про можливу небезпеку і заради «мрії» погоджуються на ін'єкції будь-яких препаратів.

Більшість пацієнтів, що дають згоду на проведення пластичної операції, вкрай мало знають про те, як проходить ця процедура, і що за нею може ховатися.

Американські вчені прийшли до висновків, що ін'єкції ботокса здатні привести до порушення здоров'я і навіть викликати параліч.

Тиждень тому в Китаї було проведено незвичайний конкурс краси. Уже в 6 разів змагання проходили серед дівчат, що володіють самими об'ємними і красивими молочними залозами.

Кинута матір'ю англійка зробила 15 пластичних операцій, щоб не мати з нею ні найменшої схожості.

Наталі Кінг, мама 6 дітей, завдяки повній зміні способу і пластичної хірургії, змогла домогтися приголомшливих результатів і практично модельної зовнішності.